VÝSLEDKY 22. TÝDNE

Jak se nám dařilo v 22. týdnu? Moc ne, ale pojďme se na to spolu podívat.

MUŽI „A“ 

Našemu „A“ týmu se letos prostě nedaří, celou sezonu ovlivnila zranění mnoha hráčů. Tým je po celou sezonu podporován z „B“ týmu, bez toho by tuto sezonu nebyl schopen ani dohrát. K tomu jsme měli i spoustu smůly, kdy se nedařilo vyrovnané zápasy otáčet na naší stranu. Sobotní zápas na hřišti FK Zlíchov 1914 se hrál za deště a nebyl to úplně hezký fotbal. Naše prohra 6 : 0 podtrhává onu celkově nevydařenou sezonu.

MUŽI „B“ 

V posledním domácím zápase s Partisan Prague F.C. jsme hráli od začátku velice dobře dozadu a soupeře jsme po celý zápas prakticky do žádné šance nepustili. V druhém poločase jsme pak přidali i góly a zápas jsme vyhráli 4 : 0. Nouzák Robert dokázal zkompletovat hattrick. Zvláštní poděkování patří především fanouškům, kteří přišli a podporovali nás i přes nepříznivé počasí.

ŽENY

Naše ženy hrály svůj poslední zápas. Doma proti soupeřkám z TJ Hrádek bohužel prohrály 1 : 5. Jana Králová v zápase dala svůj 12 gól v sezoně a stala se tak i „královnou“ střelkyň našeho týmu, kdy o gól předskočila Markétu Pitulovou (11 gólů).

MLADŠÍ DOROST 

V zápase na hřišti FC Háje JM padly pouze dva góly, ve 32. minutě jsme se dostali do vedení, které jsme však hned za 7. minut ztratili. Nepomohla nám ani červená karta soupeře za podražení před jeho pokutovým územím, které přišlo na konci zápasu a my jsme již neměli možnost výhodu využít. Zápas tedy skončil výsledkem 1 : 1.

STARŠÍ ŽÁCI „A“

V doma hraném zápase  s TJ Sokol Cholupice jsme se dostali v prvním poločase do vedení, které jsme však v tom druhém nedokázali udržet. Výsledek 1 : 2 nám moc radosti nepřinesl.

STARŠÍ ŽÁCI „B“

V neděli naši žáci hráli doma s TJ Sokol Bílá Hora. Zápas jsme rozhodli již v prvním poločase, kdy jsme dali dva góly ve 14. a 20. minutě. Poté už se stav neměnil a proto jsme soupeře porazili 2 : 0.

MLADŠÍ ŽÁCI „A“

V Sobotním zápase na hřišti TJ Březiněves jsme otevřeli skóre již v 10. minutě soupeř však do poločase dokázal srovnat a ve druhé půli již tahal za silnější konec. Nakonec jsme prohráli 3 : 1.

MLADŠÍ ŽÁCI „B“

Zápas hraný na hřišti TJ Sokol Písnice se v původním termínu vzhledem ke stavu hřiště, které ovlivnil silný déšť, se po dohodě obou týmů přeložil na úterý 4.6. od 18:00. V zápase dával góly pouze soupeř a jen díky vlastnímu gólu ve 31. minutě zápas skončil naší těsnou prohrou 2:1.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA „A“ (MINI 10 „A“)

Domácí páteční zápas s TJ Sokol Troja, který byl přeložen ze soboty 25.5. jsme již v polovině zápasu prohrávali těsně 5 : 6, poté se soupeř trochu utrhl a zápas pro nás skončil prohrou 7 : 14.

Druhý zápas se měl hrát v neděli 2.6. na hřišti FC Tempo Praha. Díky nepřízni počasí se však přeložil na tento pátek 7.6. od 17:00.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA „B“ (MINI 10 „B“)

Zápas na hřišti FK Meteor Praha VIII, který se hrál v neděli na hřišti v Libni částečně ovlivnilo počasí. Naši kluci začali tradičně nesměle a brzy jsme prohrávali o tři góly. I přes zlepšení hry však přišla další rána, přesto do poločasu jsme skóre upravili na 6 : 3. Hru jsme postupně ještě zlepšovali a soupeře tlačili, góly nám však moc nepadali, především díky naší nepřesnostem v koncovce. Pak přišel déšť  a kluci znovu polevili, 9 : 4. V poslední části zápasu jsme soupeře zase zatlačili, ale srovnat už jsme nedokázali, zápas skončil výsledkem 9 : 6.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA „A“ (MINI 8 „A“)

V doma hraném zápase s FK Dukla JM jsme začali hrát velmi opatrně, v hlavách kluků byly předchozí neúspěchy a počasí hře také nepřálo. Kluci však měli o něco víc ze hry, dostávali jistotu do nohou a postupně se dařilo i gólově. Konečná výhra 9 : 3 byla zasloužená a vybojovaná.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA (MINI 8 „B“)

Zápas hraný za deště skončil vyrovnaným výsledkem 10 : 10.