VÝSLEDKY 21. TÝDNE

Máme tu nové pondělí, jaké byly výsledky 21. týdne?

MUŽI „A“ 

Naši muži „A“ hráli u soupeře FC Přední Kopanina „B“, soupeř potvrdil roli favorita a s našimi muži si poradil 6 : 2.

MUŽI „B“ 

Náš „B“ tým mužů se na hřišti TJ Kyje utkal s týmem AFK Slavia Malešice, který nyní toto hřiště využívá jako domácí. Hladký průběh zápasu jsme si na konci dokázali velice zkomplikovat, přesto jsme dali o gól víc a proto jsme vyhráli 3 : 4.

ŽENY

Na hřišti SK Slavia Vědomice se proti sobě postavily dvě Jany Králové. Naše kapitánka sice dala již svůj 11. gól v sezoně, šťastnější Jana však byla ta z týmu soupeře, která dala góly rovnou dva a přispěla tím k výhře svého týmu 4:2.

MLADŠÍ DOROST 

Na domácím hřišti v neděli hraném zápase se zrodila hubená, ale ceněná výhra 2 : 1.

STARŠÍ ŽÁCI „A“

V sobotu na hřišti TJ Avia Čakovice se s tamním týmem utkali naši starší žáci „A“, byl to souboj 2. týmu tabulky s 3. týmem.  Po gólu, který jsme inkasovali v 30 minutě se soupeř hnal na branku o 4. minuty později znovu. Ve snaze zastavit soupeře se jeden z našich hráčů dopustil přistrčení  soupeře a rozhodčí zákrok vyhodnotil na červenou kartu. Tým se však semknul a přes oslabení již neinkasoval. Zápas tedy skončil těsnou prohrou 1 : 0.

STARŠÍ ŽÁCI „B“

Na hřišti FK Loko Vltavín „B“ se našim hráčům podařilo uhrát krásný výsledek 0 : 4.

MLADŠÍ ŽÁCI „A“

V sobotu jsme se v sobotu doma utkali s týmem TJ Slavoj Suchdol. Soupeři se povedl začátek a po 8. minutě jsme prohrávali již dva góly. Naši borci se však nevzdali a postupně zápas otočili na svou stranu, výsledek…5 : 2.

MLADŠÍ ŽÁCI „B“

Naše „B“ mladších žáků se utkalo s dívkami z FC Praha v neděli na domácím hřišti. Se soupeřkami si dokázali hladce poradit 6 : 1. Náš hráč Figus Marco se blýskl hattrickem.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA „A“ (MINI 10 „A“)

Zápas starší přípravky „A“ ( mini 10 „A“) byl v průběhu týdne na poslední chvíli přeložen na tento pátek v čase od 17:45.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA „B“ (MINI 10 „B“)

V sobotním doma hraném zápase s Sokolem Dolní Počernice jsme se nedokázali prosadit tak, jak bychom chtěli. Na začátku nám chyběla snaha a pohyb, poté přesnost. Divák mohl vidět vyrovnané utkání, které skončilo výhrou soupeře 6 :8 .

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA (MINI 8 „A“)

Klukům z „MINI 8 A“ se nepodařilo na hřišti soupeře TJ Avia Čakovice zvítězit a prohráli těsně 12 : 10.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA (MINI 8 „B“)

Na hřišti SK Čechie Smíchov naši kluci prohráli 14 :11.