Jak dopadl 13. týden pro Bohnický fotbal?

Na Velký pátek hostili naši muži „A“ ve 20. kole 1.A třídy skupiny B tým TJ Sokol Cholupice. Náš tým trápí velká marodka, do zápasů nastupuje několik hráčů z „B“ týmu, a proto nás značně rozladil začátek zápasu, kdy v 11. minutě po souboji rameno na rameno v oblasti středového kruhu musel být Tomáš Ridval střídán. Který byl následně byl i odvezen s podezřením na zlomenou klíční kost. V 19. minutě se po centru Lukáše Rutty, dostal v pokutovém území k míči Denis Maršík a otevřel skoré zápasu na 1:0. Ve 36. minutě si však Adam Šrut ze stříleného centru dal srazil míč do své branky a bylo vyrovnáno 1:1. Utkání i po poločase mělo náboj v 63. minutě však po naší chybě v rozehrávce se k míči dostal soupeř, který ji ztrestal gólem na 1:2. Kluci, se snažili otočit vývoj zápasu, vstřelit gól se nám však nedařilo a v 77. minutě soupeř zvýšil na konečný stav 1:3. Muži „A“ tedy zůstali bez bodu i přes kvalitní výkon.

V neděli na Boží hod Velikonoční hráli mladší žáci „A“ v 1.B třídě skupině A  svůj venkovní zápas proti domácí ČAFC Praha.  Na hřišti soupeře však nenašli vynikající formu z loňského roku, kdy v 10. minutě soupeř otevřel skoré, na to zareagoval hráč Slovanu Ondřej Bernard, který v 15. minutě srovnal na 1:1. Soupeř však do poločasu udeřil ještě v 25. a 34. minutě a za stavu 3:1 se šlo do šaten. Po poločase přidal v 45. minutě Ondřej ještě jednu branku na 3:2. Soupeř však již v 50. minutě znovu odskočil a v 60. minutě přidal již na 5:2. Na konečných 5:3 už jen upravil v 65. minutě náš František Jenulík.

O Velikonočním pondělí vstoupili do jarní části sezony kluci z mladšího dorostu, kteří hrají 1.A třídu ve skupině A. Na hřišti soupeře SK Střešovice 1911 „B“ se jim podařilo vybojovat 3 body za výhru 1:3. Kluci celý zápas dominovali, již ve 3. minutě zápasu se dokázal prosadit náš Sabastiano Zanusso a v 25. minutě zvýšil Matyáš Carvan na 0:2 pro naše borce, do poločasu se stihl blýsknout ještě kapitán týmu Martin Koudela, který chytil penaltu za úder rukou do hlavy v souboji o míč, za který sám dostal žlutou kartu. Po poločase trefou v 51. minutě Tomáš Houf zvýšil na 0:3 a soupeř gólem z 69. minuty již jen korigoval výsledek na 1:3.

Děkujeme všem fanouškům, kteří naše týmy přišli podpořit. Od tohoto víkendu začínají hrát i další týmy, můžete se tedy těšit i na zápasy v dalších věkových kategoriích.

 

muži "A" 005
« z 18 »