Výsledky 14. týdne

V krásném, teplem připomínajícím letní, teprve 14. týdnu roku se rozjely zápasy u většiny našich týmů. Jak jsme dopadli?

MUŽI „A“ 

21. kolo 1.A třídy skupiny B hráli naši muži na hřišti FK Meteor Praha VIII „B“ v sobotu od 15:00. Po nevýrazném výkonu v sestavě silně doplněné kluky z „B“ týmu, z důvodů stále se rozrůstající marodky, kdy si Tomáš Ridval z minulého zápasu odnesl zlomenou klíční kost, jsme prohráli 2:0 pop gólech v 20. a 90+3 minutě.

MLADŠÍ DOROST 

O poznání lépe si vedli kluci z mladšího dorostu. Ve 13. kole 1. třídy hostili FK Loko Vltavín v neděli od 16:30 a podařilo se jim zvítězit 9:0. Hattrick si v tomto zápase vystřílel Carvan Matyáš, gratulujeme.

STARŠÍ ŽÁCI „A“

Doma hrané 13. kolo přineslo souboj s FK Loko Vltavín v neděli od 13:30. Byl to první ze dvou nedělních zápasů s tímto soupeřem v různých věkových kategoriích. Naši kluci ani v tomto zápase nezaváhali a porazili svého soupeře 5:2.

STARŠÍ ŽÁCI „B“

Zápas hraný v sobotu od 13:30 s 1.Barrandov FC přinesl opět jednoznačnou výhru našich barev, a to 8:1. I v tomto zápase padl hattrick o který se postaral Matěj Rusnák, gratulujeme.

MLADŠÍ ŽÁCI „A“

V tomto zápase naši borci hostili SK Modřany „C“ v neděli od 11:00 hodin. Mezi 12. a 65. minutou padlo celkem 10 gólů a všechny do branky soupeře a protože soupeř nedokázal odpovědět jedinou brankou, vyhráli naši žáci 10:0. V tomto zápase dokázali hattrick vsítit dokonce dva naši borci, a to Adam Dařílek a Jonáš Koptík. I jim gratulujeme.

MLADŠÍ ŽÁCI „B“

Zápas hraný na půdě Ďáblic od 9:00 hodin se pro nás začal vyvíjet zajímavě, když v 19. minutě šli naši kluci do vedení 0:1. Náskok bohužel nedokázali udržet a po gólech v 63., 67. a 70. minutě prohráli 3:1.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA „B“ (MINI 10 „B“)

První letošní mistrovský zápas odehráli kluci doma a soupeřem jim byl tým SK Hamr, který přijel na zápas v sobotu od 9:00 hodin. Soupeře se nám podařilo porazit 17:12.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA (MINI 8 „B“)

Zápas hraný v sobotu od 12:30 na hřišti FK Meteor Praha VIII se klukům bohužel nepovedlo vyhrát, prohráli 16:3.

 AFK Slavia Malešice – ženy

Naše mužstvo žen, dohrávající soutěž pod původním názvem AFK Slavia Malešice měly nemocemi oslabenou sestavu a v sobotním domácím zápase proti SK Bakov n/J. bohužel se soupeřem prohrály 2:4.