19. kolo 1.A třída skupina B

V 19. kole 1.A třídy skupiny B se naše „Áčko“ v neděli 24.3. v 15:00 utkalo se soupeřem z TJ AFK Slivenec na jeho hřišti.

Vstup do prvního poločasu se nám povedl, kdy jsme se již ve 3. minutě po gólu z penalty dostali do vedení.  V prvním poločase jsme soupeři dost zatápěli, více gólů jsme však do konce poločasu vsítit nedokázali. K naší smůle se navíc v jednom z mnoha soubojů zranil Robert Nouzák, který musel v 46. minutě střídat a ve 49. minutě vystřídal i Tomáš Zima. Nově příchozí hráči nedokázali vyvinout podobně silný tlak a aktivitu na soupeře a tím se Slivenec dostal více do hry. Zvýšená aktivita soupeře vyústila ve dva inkasované góly v 50. a 73 minutě. Záchrana Bodu přišla při vlastním gólu v 80 minutě. Pak už se skóre neměnilo a zápas došel ke konci za stavu 2:2.

Získali jsme tak v jarní části soutěže již druhý bod v boji o záchranu. Přidáme další? Co třeba rovnou tři? Již tento pátek 29.3.2024 od 11:00 na našem hřišti to můžete zjistit. Soupeřem nám bude TJ Sokol Cholupice, Přijďte nás podpořit a Velký pátek může být i vítězný.